Bøger / faglitteratur / erindringer

Amerika på krykker : how to make America great again


Beskrivelse


Donald Trumps (f. 1946) politiske visioner. Med beskrivelser af hvad Trump mener, der er i vejen med USA, hvilke fejl andre politikere har gjort og er i færd med at gøre, og hvordan han kan få ændret udviklingen og gøre USA "great" igen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 1. juli 2016

af

af

Allan Thomsen Volhøj

d. 1. juli 2016

"How to make America great again" er Donald Trumps motto. I denne bog fortæller han hvordan det gøres. Til læsere interesserede i amerikansk politik.

"How to make America great again" har været Donald Trumps motto, siden han meldte sig ind i valgkampen om præsidentposten i USA. Hvordan han vil lede landet kommer han med sit bud på i denne bog. Bogen er Trumps manifest over hvad der er i vejen med USA som det nu, hvilke fejl de nuværende og tidligere politikere har lavet, og hvordan han vil råde bod på tidligere fejltagelser og få styr på landet. Bogen er inddelt i emner hvor Trump giver sit bud på hvordan man retter op på fx økonomien, sundhedsvæsnet, immigrationen og hvordan man skaber vækst, jobs og velstand. Trump har selv skrevet bogen og den er oversat til dansk af Ole Lindegård Henriksen.

Efter danske forhold er Trump ekstrem, ikke bare lidt men meget. Hans løsninger på problemer i USA, bygger mere på mavefornemmelser end reelle fakta og data. Trumps bog er interessant læsning fordi den bryder med traditionelle politiske manifester hvor der tages forbehold og diplomatisk redegøres for politikker. Trump er lige modsat, han siger råt for usødet hvordan han vil have det, uden for meget omsvøb.

Hvis man læser Trump bog kan det også være interessant at læse hans modkandidat Hillary Clintons manifest Svære valgDen store jokerTrump. Derudover findes der følgende bøger på dansk om Trump: Den store joker og TrumpHvis man læser Trump bog kan det også være interessant at læse hans modkandidat Hillary Clintons manifest Svære valg. Derudover findes der følgende bøger på dansk om Trump: og TrumpHvis man læser bog kan det også være interessant at læse hans modkandidat Hillary Clintons manifest Svære valg. Derudover findes der følgende bøger på dansk om : Den store joker og .