Bøger / faglitteratur / biografier

Arne - månens søn


Beskrivelse


Om Arne som har hjulpet mange mennesker gennem svære stunder med at komme af med skavanker og sygdomme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Annemette Schønberg Johnsen

2007

Letlæst bog om en næstekærlig healers liv og arbejde, henvendt til læsere med interesse for alternativ behandling og biografiske skildringer af mennesker med et særligt kald. Den kan indgå blandt de lettest tilgængelige biografier og kan også bruges i det opsøgende arbejde.

Bogen er skrevet af en journalist ved Midtjyllands Avis med en letflydende populær-journalistisk pen, der gør bogen læsbar for de allerfleste. Der er et par enkelte skønhedspletter, såsom et forkert fornavn til en kendt hjemstavnsforfatter, men det har ingen betydning for helheden. Bogens uegennyttige hovedperson har stærke healende evner og har hjulpet mange af med smerter og skavanker. Hans efternavn og adresse oplyses ikke, men forfatteren fortæller om et usædvanligt liv for en mand, der lever beskedent og menneskekærligt med sine usædvanlige evner. Bogen slutter med en række klienthistorier og et udvalg af Arnes udsagn. Forfatteren har også skrevet Gastronomisk rejse i Søhøjlandet (2003/39).

Jeg har fundet andre omtaler af healeren Arne med det hemmelige efternavn. Bogen kan læses som underholdning a la ekstra lang ugebladsartikel, som en uforpligtende udvidelse af ens horisont indenfor det medmenneskelige og alternative. Der findes flere bøger om kloge mænd/koner, men mest fra gamle dage.

Hyggelig læsning om en usædvanlig mand og hans healende evner. Bogen vil tiltale læsere, inkl. Bogen Kommer-lånere, der værdsætter den menneskelige vinkel og den lettilgængelige fortællestil.