Bøger / faglitteratur

Astrologi & transitter : lær at sætte fokus på din fremtid


Beskrivelse


Astrologibog om emnet transitter, som er planeterne Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun og Pluto, der bevæger sig gennem horoskopet og påvirker såvel individuelt som kollektivt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Ellen Lind Jensen

2008

Astrologibog om emnet transitter, som er planeterne Mars, Jupiter, Saturn, Uranus og Neptun, der bevæger sig gennem horoskopet og påvirker såvel individuelt som kollektivt. Bogen er henvendt til mennesker, der i forvejen har et vist kendskab til astrologi.

Forfatteren er astrolog og tilknyttet et dansk ugeblad samt tidsskriftet Horoskopet. Hun har skrevet en informationsmættet bog, om hvordan man bruger transitterne i tolkningen af det progressive horoskop. Den gennemgår i starten horoskopets forskellige bestanddele: stjernetegn, planeter, huse, ascendant og de 4 elementer. Herefter transitternes bevægelser og aspekter gennem horoskopet. Det er her, det bliver svært for uindviede, men også nuanceret. Bogen skæmmes af mange trykfejl og grammatiske fejl, som gør sætningerne usammenhængende og derved forstyrrer læsningen. Man undrer sig for ofte over konstruktioner som: "Du lærer at når Saturn sætter ansvar og alvor på din vej, eller hvordan du tager ansvar, eller måske hellere lægger ansvaret fra dig. På denne måde kan du lære dig selv rigtig godt at kende.".

Emnet transitter er der skrevet om i de fleste grundbøger om astrologi, men specifikt findes der ikke noget siden Transitter, 1987.

Astrologibog, som er henvendt til mennesker, der har et vist kendskab til dette komplekse stofområde og er fortrolige med en række begreber indenfor astrologien. For den, der stadig har en smule vanskeligheder med at forstå astrologien, vil der ikke være meget at hente.