Bøger / skønlitteratur til børn / roman

At ha' to hunde


Beskrivelse


Humoristisk fortælling fra det virkelige liv om familien, som fortæller om ankomsten af endnu en hund, Max. Om hverdagen i familien og i nabolaget, glæder og især problemer, som Balder og Max påfører deres omgivelser.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2015

af

af

Hans-Christian Uth

d. 2. okt. 2015

En lille humoristisk, tegneserieagtig bog om en familie, som nok ikke burde have hund - og slet ikke to. Bogen er for familier, som hader hunde eller elsker dem. Kan læses af de voksne, af børn fra 11-12 års alderen - eller måske bedst: af voksne og børn sammen.

Bogen er en lige blanding af småtekster og tegninger, som fortæller om ankomsten af endnu en hund, hverdagen i familien og i nabolaget, glæder og især problemer, som Balder og Max påfører deres omgivelser. Lort, parring, tiggeri og vild adfærd er der masser af. Bogen indledes med fem gode grunde til ikke at anskaffe sig endnu en hund og afsluttes med en status på de fem årsager.

En ganske sjov bog, som dog nok bør synkes i mindre bidder for ikke at blive anstrengende og virke gentagende. Bogens satiriske tilsnit afspejles også i det afsluttende "stikordsregister".

Bogen er en fortsættelse til At ha' hundDen lille stygge om hunde fra 2013, men kan læses selvstændigt. Af satiriske udgivelser om hunde kan nævnes Den lille stygge om hunde fra 2012 og hæfterne om FæhundenBogen er en fortsættelse til At ha' hund fra 2013, men kan læses selvstændigt. Af satiriske udgivelser om hunde kan nævnes fra 2012 og hæfterne om Fæhunden.