Bøger / faglitteratur

At vågne op i drømmen : nondual bevidsthed


Beskrivelse


Med inspiration fra de gamle meditationsmestre opfordres til at blive mere bevidste, opmærksomme og vågne i nuet og dermed efterleve, at "alt, hvad vi søger, er her allerede!".

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Ellen Lind Jensen

2008

Bogens læsere skal findes blandt filosofisk orienterede og interesserede, som godt vil åbne sig overfor den spirituelle bølge, som rejser sig i disse år - ikke mindst på bogmarkedet. Bogen er placeret i 16.8 - i "der-er-mere-mellem-himmel-og-jord-gruppen", som til stadighed hjemsøges af nysgerrige læsere.

Forfatteren er født i Holland og hans personlige baggrund er en fattig opvækst med healing og clairvoyance tæt inde på livet. Siden deltog han med krop og sjæl i hippietidens eksperimenter, idet hans længsel gik imod rejser og kunstnerisk virke. Bogen er et opgør med den søgen efter mening med livet, der ligger i selvudviklingstanken. Menneskets sande identitet findes ikke, men al stræben handler om at nå ind til eksistensens kilde, som er et punkt af "intet" eller ren væren. Det er hvad bogen handler om. Den er sprogligt ganske nede på jorden, men abstaktionsmæssigt mere krævende.

I selvudviklingsgenren står bogen for sig selv. Den befinder sig på sit eget sted midt imellem spiritualitet og filosofi. Det er forfatterens første bog på dansk.

Spirituel bog i den filosofiske afdeling, hvor budskabet handler om via drømme og spirituel praksis at nå ind til en erkendelse af den inderste kilde, som er et punkt at ren væren.


Nyt aspekt

Årg. 40, nr. 5 (2008)

af

af

Jesper Ovesen

Årg. 40, nr. 5 (2008)Informationer og udgaver