Bøger / faglitteratur

Bachs blomsterremedier til hest, hund og kat


Beskrivelse


Lettilgængelig håndbog for dig, som har mod på brugen af alternativ homøopatisk medicin til behandling af hest, hund eller kat.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. juni 2022

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 17. juni 2022

Lettilgængelig håndbog for dig, som har mod på brugen af alternativ homøopatisk medicin til behandling af hest, hund eller kat.

Målet for den homøopatiske behandling er ikke blot symptombehandling og at virke afslappende og beroligende, men at afhjælpe en manglende balance i dyret. En ubalance som har gjort dyret sygt. Indledende er der et afsnit om baggrunden for blomstermedicinen, doseringer, virkning og evt. bivirkninger. Du får også grundlæggende viden om adfærden hos hest, hund og kat, som er nødvendig, når du vælger og doserer af de i alt 38 forskellige remedier. Bogen lister alle remedier, og her lærer du fx, at en indelukket hest, som virker ligeglad med flok og hierarki og som virker fraværende, kan have gavn af klematis. De 38 remedier er nævnt med både de danske og engelske navne som fx "Cherry Plum/Kirsebærblomme" og "Wild Oat/Skovhejre". Bettina Hvidemose er uddannet Bach Dyreterapeut og underviser nu på Bach Dyreterapeut-uddannelsen i Danmark.

Interessent og lettilgængeligt mix af teori og praksis til dig som er til alternativ behandling.

En anden bog om blomstermedicin til dyr er Bachs blomsterremedier til dyrIntroduktion til Bachs blomsterremedierBachs blomsterremedier til hest, hund og kat, og til mennesker fx Introduktion til Bachs blomsterremedier. Bogen er revideret og udvidet sammenlignet med den tidligere udgave: Bachs blomsterremedier til hest, hund og katEn anden bog om blomstermedicin til dyr er Bachs blomsterremedier til dyr, og til mennesker fx . Bogen er revideret og udvidet sammenlignet med den tidligere udgave: Bachs blomsterremedier til hest, hund og katEn anden bog om blomstermedicin til dyr er Bachs blomsterremedier til dyr, og til mennesker fx Introduktion til Bachs blomsterremedier. Bogen er revideret og udvidet sammenlignet med den tidligere udgave: .