Bøger / faglitteratur

Big bang : jorden dannes, liv skabes, vi udvikles


Beskrivelse


Om universets og Jordens skabelse, samt forskellige punktnedslag i Jordens historie for eksempel de første riger Lemurien og Atlantis samt Frans og Klara af Assisi m.m. Bogens budskaber er kanaliseret fra den opstegne mester Sanat Kumare.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. mar. 2013

af

af

Alma Lind Jensen

d. 22. mar. 2013

For læsere af kanaliseringer og alternative skabelsesteorier, men giv den ikke til skoleelever, der skal skrive opgave om big bang. Derimod vil den gøre sig fint på en udstilling om verdens skabelse.

Bogens ophav er pensionist og forfatter til Min søgen efter det spirituelle, 2011, men den har endnu et ophav nemlig den opstegne mester Sanat Kumare, fra hvem hun har kanaliseret bogens budskaber, der i det store og hele handler om universets og Jordens skabelse, samt forskellige punktnedslag i Jordens historie som fx de første riger Lemurien og Atlantis, Frans og Klara af Assisi mm. Universet er skabt ud af en kilde af lys og kærlighed, som har udspaltet sig i forskellige energiformer. En enhed, der er blevet til en dualitet, hvorfra yderligere udspaltninger er foregået - ikke i en eksplosion, men over æoner, hvis jeg har forstået det ret. Der vil selvfølgelig være mange læsere, der står af overfor det spirituelle verdensbillede, som er bogens fundament. Sprogligt har den noget salvelsesfuldt over sig, som må tilskrives Sanat Kumare.

Det mystiske at verden er, 2012 præsenterer, hvad naturvidenskaben, filosofien, teologer og mystikere har at sige om spørgsmålet om verdens eksistens, hvortil nærværende må betragtes som en uddybning og et supplement.

Men ellers opfatter jeg bogen som en mellemting mellem den gammeltestamentlige skabelsesberetning og moderne big bang teori.