Bøger / faglitteratur til børn

Bitcoins


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Hvad er bitcoins, og hvilke muligheder og problematikker er der ved en valuta som bitcoins.

Indhold

Valuta er penges værdi ; Værdi stiger og falder ; Bitcoins er usikker værdi ; Indviklede beregninger ; Bitcoin-milliardær ; Hemmelige handler ; Investering i tillid ; Overblik


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. nov. 2018

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 9. nov. 2018

Bitcoins er en yderst interessant valuta, som både har gjort folk ekstremt rige og totalt fattige på meget kort tid. Denne bog indfører læsere fra 13 år i kryptovalutaens verden.

Bogen udgives i serien "Sort Fagklub", som henvender sig til læsere fra 9 år. Emnet i denne bog er dog så abstrakt, at målgruppen er børn fra 13 år. Bogen forklarer, hvad bitcoins er, og fortæller derudover om de mange muligheder og problematikker ved en valuta som bitcoins.

I et forholdsvis letlæst sprog forklarer denne bog denne mystiske valuta. Hvordan kan det være penge, når det ikke er fysiske penge? Bogen er velskrevet og kommer godt rundt om emnet. Men det er samtidig et svært og meget abstrakt emne. Så det er ikke den letteste fagbog for børn. Til bogen kan der hentes læseforståelsesopgaver på nettet, som kan anvendes til faglige læsekurser.

Der findes p.t. ikke tilsvarende bøger for børn om bitcoins.