Bøger / faglitteratur

Bjergtagende cykling : de franske alper


Beskrivelse


Fortællinger og fakta om 24 af de smukkeste, bedste og største franske cykelbjerge. Med rutebeskrivelser til de enkelte bjerge samt information om stigningsprocenter, vegetation, muligheder for pauser, gode tidspunkter på året at tage afsted og andre praktiske råd.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. juni 2020

af

af

Anette Brinkløv Liebmann

d. 25. juni 2020

Inspirerende cykelruter i de franske alper til motionscyklister der ønsker at prøve kræfter med de kendte bjergtoppe. Bogen henvender sig dem, der er i planlægningsfasen og indeholder mange praktiske tip, der hjælper med at realisere drømmen.

Beskrivelse af de kendte bjergtoppe fra Tour de France og andre mere lokale løb. Her er rutebeskrivelser til de enkelte bjerge, beskrevet fra de forskellige bjergsider, med information om stigningsprocenter, vegetation, muligheder for pauser, gode tidspunkter på året at tage afsted og andre praktiske råd. Bogen indeholder farvefotos af landskaber samt lidt historisk og kulturel viden om områderne. Bagerst findes træningsprogrammer, tjekliste til turen og andre gode råd før man tager afsted.

Smuk og praktisk bog, både for drømmeren og for dem, der rent faktisk kommer afsted. Bogen har dog ikke et format til at komme i cykeltasken.

Andre bøger med inspiration til cykelruter i Europa er fx Landevejscykling i SydeuropaDe ultimative etaper eller De ultimative etaperAndre bøger med inspiration til cykelruter i Europa er fx Landevejscykling i Sydeuropa eller .