Bøger / faglitteratur

Bøj fisken mens den er frisk : lev i nuet og nå større mål


Beskrivelse


Udgangspunktet er, at man ikke skal falde ned i tanker om fortiden, som man ikke kan ændre på, eller fremtiden, som først vil vise sig i morgen. Man skal være tilstede i nuet, i den situation, der er her og nu, og dermed opnå større livskvalitet.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2009

af

af

Lis Pedersen

d. 21. aug. 2009

Bogen henvender sig til dem, der gerne vil ændre adfærdsmønstre og få en mere positiv tilgang til livet.

Torben Wiese er konsulent og foredragsholder og har udgivet Bryd vanen og nå dine mål, 2009. Den bog henvender sig primært til virksomhedsledere m.fl., mens Bøj fisken mens den er frisk også henvender sig til almindelige mennesker. Hans udgangspunkt er, at man ikke skal falde ned i tanker om fortiden, som man ikke kan ændre på, eller fremtiden, som først vil vise sig i morgen. Man skal være til stede i nuet, i den situation, der er her og nu. Han giver bogen igennem en række redskaber til at ændre de tankemønstre, som er så almindelige. Der er bogen igennem mange skemaer, hvor man kan krydse af, men det er ikke nødvendigt for at få noget ud af bogen. Han har en flydende og underholdende stil, som gør den velegnet for flertallet af brugerne. Wilbek - træner for håndboldlandsholdets herrer har skrevet forord.

Nuets kraft, 2008 og Dialog om væren, 2008 har også væren i nuet som omdrejningspunkt. De har begge et mere spirituelt udgangspunkt end Wieses bog, der primært bruger det som værktøj til at blive handledygtig i hverdagen.

Denne lægger sig pænt i feltet af bøger om selvudvikling, fordi den er velskrevet, velargumenteret og med en praktisk tilgang til stoffet.


Børsen

d. 14. aug. 2009

af

af

Torben Wiese

d. 14. aug. 2009