Bøger / faglitteratur / billedværker

Bogen om badehoteller


Beskrivelse


Beskrivelser af 12 danske badehoteller krydret med enkelte opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. aug. 2017

af

af

Inger Nygaard Kaad

d. 14. aug. 2017

Coffee table-udgivelse om 12 danske badehoteller med stemningsskabende billeder. For voksne livsnydere, der vil drømme sig væk til luksuriøse badehoteller.

Udgivelse med hovedvægt på smukke billeder af både selve badehotellerne og det område, de ligger i. Bogens indledes med et historisk afsnit om badehoteller generelt. Dernæst beskrives de 12 hoteller enkeltvis. Læseren får viden om badehotellets historie, ejere/ansatte, arkitektur, indretning, attraktioner i nærområdet, menu, vinkort samt opskrifter fra de enkelte hoteller.

Denne bog er lige så lækker som et ophold på et badehotel. Bogen har et stort, smukt format i støvet hvid med tykt papir og billeder på hver eneste side. Billederne stråler af eksklusivitet, varme og sommerstemning, når det er allerbedst. Bogens tekster er dels informative om det historiske og meget rosende om alle hotellerne. Det er en hyldest til badehotellerne, skrevet så det giver den bedst tænkelige reklame. Bogen er ikke anmeldende m.h.t., hvad der fx kunne være bedre på det enkelte badehotel.

Ønsker man at supplere med viden om andre badehoteller kan Nordeuropæiske badehotellerEn stemnings- og kogebog fra Svinkløv Badehotel anbefales. Svinkløv Badehotel omtales også i "Bogen om badehoteller". Efter branden i Svinkløv er interessen stor for, hvad der skal ske med hotellet. Man kan læse mere om dette hotel her En stemnings- og kogebog fra Svinkløv BadehotelØnsker man at supplere med viden om andre badehoteller kan Nordeuropæiske badehoteller anbefales. Svinkløv Badehotel omtales også i "Bogen om badehoteller". Efter branden i Svinkløv er interessen stor for, hvad der skal ske med hotellet. Man kan læse mere om dette hotel her .