Målgruppen er primært videregående studerende, men også praktikere har nytte af bogen. Til opgavebrug mest til videregående studier på bachelorniveau, men anvendelig fra og med gymnasieniveau.
Grundbog, der på akademisk niveau beskriver ledelsesdisciplinen branding i et mix af teori, modeller og analyser. 14 kapitler, hvor det introducerende kapitel er forudsætning for forståelsen af de følgende. Kapitlet præsenterer bl.a. den "semiotiske brandingstrekant", der er bogens grundmodel, og redegør for begreber som "syntagme, paradigme, ideelle jeg, reelle jeg og identitetstrekanten". Emner i flg. kapitler er bl.a. brandarkitektur, corporate branding, storytelling, brandpersonlighed, oplevelsesbaseret branding, onlinebranding og brand equity. "Celebrity branding" fænger fx min nysgerrighed. Det er når en virksomhed bruger kendte personer i deres markedskommunikation. Her er det fx selvfølgelig vigtigt, at den givne berømtheds værdier svarer bedst muligt til værdierne i det produkt man sælger, og at de potentielle kunder ikke kun husker berømtheden og glemmer eller ignorer produktet. Grundbogen er pædagogisk velfungerende og har fx efter hvert kapitel forslag til videre læsning, ligesom der naturligvis løbende er cases fra det virkelige erhvervsliv.
Mange bøger om branding, men en egentlig grundbog som denne er savnet.
En grundbog med blivende værdi. Lånerpotentiale især på større biblioteker afhængig af om der er uddannelser på bachelorniveau i området.