Bøger / faglitteratur / erindringer

Budskaber fra min bror : en fascinerende beretning om et søskendepars kærlighed i livet og døden


Beskrivelse


En personlig beretning om livet efter døden, i form af en dialog mellem forfatteren og hendes afdøde bror.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2014

af

af

Merete Trap

d. 3. mar. 2014

Til spirituelt interesserede læsere, som er åbne overfor tanken om liv efter døden.

Da Annie Kagan mister sin bror, er det et chok for hende, på trods af at han har levet et hårdt liv som misbruger. Men det er en stor overraskelse for hende, da han pludselig begynder at kommunikere med hende fra "den anden side". Broderen Billy taler til Annie, og hun føler at hun må skrive de ting ned han fortæller. Det er meningen at de sammen skal skrive en bog, som handler om livet efter døden. Herværende bog er resultatet deraf. Bogen veksler mellem forfatterens hverdagsliv og hendes samtaler med broderen, som er holdt i kursiv. Broderen fortæller med glæde og positivitet om livet efter døden, han beskriver det sted han nu befinder sig, hvor han nærmest er på en glædesfyldt rejse gennem universet. Bogen er lettilgængelig, fyldt med positivitet og giver læseren et stærkt og varmt indtryk af stor kærlighed, på tværs af liv og død. Det kræves dog at læseren er åben overfor tanken om liv efter døden. Annie Kagan er amerikansk sangskriver og komponist, og dette er hendes første bog.

Bøger om livet efter døden er ganske populære, og der findes efterhånden en del udgivelser. Denne bog minder om Matthew, fortæl mig om himlen, 2005, af Suzanne Ward, som er en mors dialog med sin afdøde søn.

En personlig beretning om livet efter døden, i form af en dialog mellem forfatteren og hendes afdøde bror. Til spirituelt interesserede læsere, der er åbne overfor tanken om liv efter døden.