Bøger / faglitteratur / øvelser

Chakraprojektet : sådan kan energiens healende kraft ændre dit liv


Beskrivelse


Præsentation af de syv hovedchakraers farver og karakteristiska, samt vejledning i hvordan man kan arbejde med at fjerne eventuelle blokeringer eller ubalancer i de respektive chakra.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. juli 2019

af

af

Heidi Mørch

d. 11. juli 2019

Chakraerne som spejlbillede af det fysiske helbred, guide til psykens dybeste lag og værktøj til spirituel vækst og healing - et kort over krop og sjæl. For esoterisk interesserede, nybegyndere såvel som mere erfarne.

Udgangspunktet er at chakraer er spiraler af kraftig energi, der har indflydelse på alle dele af livet. Bogen gennemgår de 7 klassiske chakraer, der hver især er forbundet med en af regnbuens farver. Man får hjælp til at komme i kontakt med sine chakraer, lære dem at kende én for én og lære sig at heale dem, hvis de er ude af balance eller blokerede. Forfatteren er uddannet healer og har skrevet for bl.a. The Daily Mail og Vogue. Dette er hendes først udgivelse på dansk.

Flot, farverig bog der kommer godt rundt om emnet på en inspirerende og samtidig let tilgængelig måde.

Af andre nyere bøger om emnet er bl.a. Den lille bog om chakraerModerne chakralæreDin farvetype - dit liv som er en fin lille bog der i modsætning til nærværende også har de 5 nyligt opståede chakraer: Jordstjernechakraet, Harachakraet, Kausalchakraet, Sjælestjernechakraet og Stjerneporten med. Som e-bog er i 2018 kommet Moderne chakralære der er en opdatering af Jette Holm og Martine Koehlers Din farvetype - dit livAf andre nyere bøger om emnet er bl.a. Den lille bog om chakraer som er en fin lille bog der i modsætning til nærværende også har de 5 nyligt opståede chakraer: Jordstjernechakraet, Harachakraet, Kausalchakraet, Sjælestjernechakraet og Stjerneporten med. Som e-bog er i 2018 kommet der er en opdatering af Jette Holm og Martine Koehlers Din farvetype - dit livAf andre nyere bøger om emnet er bl.a. Den lille bog om chakraer som er en fin lille bog der i modsætning til nærværende også har de 5 nyligt opståede chakraer: Jordstjernechakraet, Harachakraet, Kausalchakraet, Sjælestjernechakraet og Stjerneporten med. Som e-bog er i 2018 kommet Moderne chakralære der er en opdatering af Jette Holm og Martine Koehlers .