Bøger / faglitteratur / kogebøger

Citroner : opskrifter fra køkkenet på Garden of Lemons


Beskrivelse


Få her 216 siders citronguf til køkkenet. Drinks, tærter, supper og ikke at forglemme det søde køkken. For dem, der gerne tryller i køkkenet, men også for dem, der mangler lidt inspiration.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 16. sep. 2020

af

af

Lars Ovesen

d. 16. sep. 2020

Få her 208 siders citronguf til køkkenet. Drinks, tærter, supper og ikke at forglemme det søde køkken. For dem, der gerne tryller i køkkenet, men også for dem, der mangler lidt inspiration.

Bogen indledes med et kort forord ved tidligere studievært og debattør Adam Holm. Herefter følger en kort præsentation af forfatterne og deres refugium "Garden of Lemons" nær Granada i Spanien. Den efterfølgende opskriftdel startes med et afsnit om supper, hvorefter forfatterne tager fat på saucer, salsaer og dip samt spreads og puréer. Efterfølgende findes der opskrifter på lette måltider, hvorefter opskrifter på de større måltider følger. Slutteligt kommer det søde køkken, drikke samt et afsnit om citroner i spisekammeret. Hver opskrift er ledsaget af en lille tekst, der beskriver hvor opskriften/inspirationen kommer fra. Teksten er løbende flankeret at forskelligt billedmateriale.

Jeg vidste ikke, at en citron kunne så meget, men det kan den. Opskrifterne i bogen er nemme at følge, så også den glade amatør kan være med. Derudover kræves der sjældent specialprodukter. Der optræder en del forskellige krydderier, men ikke noget der ikke kan erhverves i ethvert supermarked.

Umiddelbart findes der ikke nogen direkte sammenligning til denne bog, men for yderligere lækkerier (med specifikke ingredienser og/eller citron) se: HavtornCitron (De bedste retter og drikke) eller CitronUmiddelbart findes der ikke nogen direkte sammenligning til denne bog, men for yderligere lækkerier (med specifikke ingredienser og/eller citron) se: Havtorn (De bedste retter og drikke) eller .