Bøger / skønlitteratur / roman

Dansende røde bjørne


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Efterforskningsleder Roland Triel fra Københavns politi er på jagt efter en brutal pædofil seriemorder i en sag som måske har forbindelse til seriemord begået under besættelsen.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. okt. 2015

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 19. okt. 2015

Fængslende thriller, hvor efterforskningslederen Roland Triel er på jagt efter en pædofil seriemorder i en makaber sag, der måske har en snørklet forbindelse til den uhyggelige seriemorder "Flænseren", som hærgede under den tyske besættelse af Danmark.

Fundet af et nøgent lig af en teenager-pige ophængt i anklerne i en park er starten på endnu en sag for efterforskningsleder Roland Triel fra Københavns politi. Retsmedicinerens rapport fortæller om en brutal kvælning og mystiske sår med spor af dyrekløer og dyrehår. Snart peger efterforskningen på mulige forbindelser mellem en undsluppen polsk pædofil seriemorder fra en forvaringsanstalt, en række seriemord fra besættelsestiden og hvad er der mon med det hemmelige selskab med navnet "Selskabet Dansende Røde Bjørne"? Roland Triel søger at opklare sagen før den formodede seriemorder slår til igen, og må samtidig konfronterer "spøgelser" fra sin egen fortid. Det er Dennis Jürgensens anden spændingsbog med Roland Triel som opdager. Første roman er Løbende tjener.

Suveræn dansk thriller, der placerer sig helt i toppen blandt danske forfattere af spænding. Det er en roman man ikke slipper igen før sidste side er vendt. Underholdende, spændende og velskrevet.

Kan fint matche fx Adler-Olsen eller Nesbø, men jeg kommer også til at tænke på amerikanske topforfattere som fx Michael Connelly og Thomas Harris.


litteratursiden.dk

d. 21. nov. 2015

af

af

Pia Bechmann

d. 21. nov. 2015

Efterforsker Roland Triel og team må handle hurtigt, da en ung pige findes myrdet. Glæd dig til en særdeles vellykket og blændende opfølger til ’Løbende tjener’. Dennis Jürgensen beviser endnu engang...


Berlingske tidende

d. 7. nov. 2015

af

af

Merete Reinholdt

d. 7. nov. 2015