Bøger / skønlitteratur til børn / roman

De fortabtes Ø


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. For 20 år siden blev alle skurke forvist fra kongeriet Auradon og sendt til De Fortabtes Ø, et dystert sted, sikret med et kraftfelt, der gør det umuligt at flygte for de mange skurke, der lever uden deres magiske evner og isoleret fra resten af verden.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. dec. 2015

af

af

Susanne Dahl Jensen

d. 17. dec. 2015

Grusomheder og ondskab er der masser af i denne nye roman for 10-12-årige om alle de kendte Disney skurke og deres børn, der for tyve år siden blev forvist fra kongeriget Auradon og sendt til De Fortabtes Ø.

De Fortabtes Ø er et dystert sted, sikret med et kraftfelt, der gør det umuligt at flygte for de mange skurke, der for 20 år siden blev forvist fra kongeriget Auradon og sendt til denne ø. Ingen af skurkene har deres magiske evner mere og de lever overladt til sig selv fuldstændig isoleret fra resten af verden. Men et sted i Den Forbudte Fæstning ligger Drageøjet skjult og Mal, der er datter af Maleficent, er opsat på at få fat i Drageøjet først, da det siges, at det er nøglen til fuldkommen mørke og måske skurkenes eneste håb om flugt. Men hun har brug for en smule hjælp fra sine "venner" for at det kan lykkes. Problemet er bare, at hun ikke har nogen rigtige venner på De Fortabtes Ø. Bogen er skrevet af Melissa De la Cruz, der tidligere har skrevet serien "Blue bloods".

Interessant historie og medrivende handling med karakterfulde personer. Den skal nok blive et hit, da universet også er kendt fra filmen Descendants.

Med "De Fortabtes Ø" og al sin ondskab selv blandt børnene, i skolen, butikkerne og al hverdagslivet kom jeg til at tænke på Kenneth Bøgh Andersens "Den store djævlekrig", hvor det helt "almindelige" liv med alle sine hverdagsgøremål leves nede i helvede.


litteratursiden.dk

d. 24. feb. 2016

af

af

Pia Bechmann

d. 24. feb. 2016

’De Fortabtes Ø’ er underholdende Disney fanfiction, hvor de kendte skurkes efterkommere kæmper for at vinde magten tilbage. Et sjovt tag på eventyrgenren med masser af twists. ’De Fortabtes Ø’ er en ...