Bogen henvender sig først og fremmest til musikformidlere: kunstnere, arrangører, producere m.m., men kan bruges alment af alle, der vil bruge de sociale medier til især kulturformidling - herunder også folkebiblioteker.
De tre forfattere arbejder alle med digital formidling ud fra forskellige vinkler. Efter en oversigt over det nye digitale mediebillede introduceres begrebet fanpyramiden, der er et redskab til at forstå og arbejde med fans og potentielle fans gennem differentieret indsats. Tilstedeværelse og strategi behandles i de følgende kapitler, hvorefter teorierne konkretiseres ved at se på Roskilde Festivals brug af de sociale medier. Det er en meget pædagogisk og lærerig bog, der går langt bag om myten: bare vi er på Facebook eller Twitter er vi med på beatet. Bogen igennem er der små cases om vellykket brug, fx af danske Lukas Graham, der blev mediestjerne inden sin pladedebut.
Af nyere danske værker er der Peter Svarres Den perfekte storm, der omhandler markedsføring på sociale medier generelt og ikke specifikt for musik/kultur.
En letlæst og pædagogisk gennemgang af håndteringen af sociale medier for at markedsføre sine kulturprodukter og i særdeleshed fastholde og udvide sin fanskare.