Bøger / faglitteratur / rejsebeskrivelser

Den hemmelige visdom : en kvindes rejse verden rundt i søgen efter gamle spirituelle healingtraditioner


Beskrivelse


Filmproducer Marie-Rose Phan-Lê beretter om sin rejse rundt i verden for at filme gamle healingtraditioner. I USA, Peru, Hawaii, Nepal, Indien, Vietnam og Kina møder hun shamaner, healere, clairvoyante, læger og naturhelbredere. Rejsen vækker Phan-Lês egne healende evner og tvinger hende til at acceptere disse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. sep. 2015

af

af

Grethe Lorentzen

d. 24. sep. 2015

Dokumentarisk rejse i oprindelige folks spirituelle helings-traditioner og medicin. Til læsere af spirituelle rejsebøger.

Filmproduceren Marie-Rose Phan-Lê rejste igennem flere år med sit filmhold rundt i verden for at filme og dokumentere gamle healingtraditioner. I USA, Peru, Hawaii, Nepal, Indien, Vietnam og Kina møder hun shamaner, healere, clairvoyante, læger og naturhelbredere og bliver indviet i deres praksisser og åndelige traditioner. I løbet af rejsen bliver hun personligt inddraget i spirituelle seancer, og bliver opmærksom på sine egne helende evner, som hun ikke har villet vedkende sig. Opdagelsesrejsen i oprindelige folks spirituelle traditioner resulterede i dokumentarfilmen "Talking Story", som denne bog bygger på. Phan-Lê er vietnameser, nu bosat på Hawaii. Hun har grundlagt Healing Planet Project.

En farverig beretning om rejserne i 7 lande, møderne med lokalbefolkningen og healere, og de spirituelle seancer filmholdet overværede og deltog i. Bogen læses med størst udbytte som en spirituel og personlig rejseberetning, og den giver et rids over healings-traditioner og -praksisser i de lande filmholdet besøgte.

Elisabeth Gilbert beskriver sin spirituelle dannelsesrejse i tre lande i Spis, bed, elskI drømmenes spor. I drømmenes spor er en rejseberetning, der kombinerer eventyrlyst, drømme og spiritualitetElisabeth Gilbert beskriver sin spirituelle dannelsesrejse i tre lande i Spis, bed, elsk. er en rejseberetning, der kombinerer eventyrlyst, drømme og spiritualitet.