Bøger / faglitteratur / vejledninger

Den korte håndbog til bordrollespil


Beskrivelse


En grundig indføring i bordrollespillets verden for både begyndere og erfarne bordrollespillere. For alle voksne rollespillere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. juli 2023

af

af

Merete Trap

d. 14. juli 2023

En grundig indføring i bordrollespillets verden for både begyndere og erfarne bordrollespillere. For alle voksne rollespillere.

Bogen starter med et kort afsnit med overskriften "Hvad er rollespil", efterfulgt af afsnittet "Sådan kommer du i gang", hvor der er kapitler om fx spillederens rolle, spillernes rolle, rollespil via nettet, forskellige scener og forskellige personer såsom helte, skurke og monstre. Bogen er tilsat sort-hvide fotos. Bogen er tidligere udkommet under titlen Håndbog til bordrollespil.

En rigtig god og vellykket indføring i bordrollespillets forunderlige verden. Bogen er fyldestgørende og kommer godt omkring alle aspekter af spillet og præges af en personlig, positiv tone med fokus på det vigtigste; at man skal have det sjovt sammen, mens man spiller. Det er en bog, der er velegnet til bladrelæsning, og både nybegynderen og den rutinerede spilmester kan finde inspiration heri.

Teksten i herværende udgave er identisk med den tidligere udgave Håndbog til bordrollespilRollespilLegenden om Phønix, bortset fra at der er undladt afsnit om worldbuilding, plot og dansk rollespilshistorie, men tilføjet afsnit om forberedelse, spil via internettet og brug af figurer. Interesserer man sig for bordrollespil, kan man også finde viden i Rollespil, som dog henvender sig til børn eller i forfatterens egen Legenden om PhønixTeksten i herværende udgave er identisk med den tidligere udgave Håndbog til bordrollespil, bortset fra at der er undladt afsnit om worldbuilding, plot og dansk rollespilshistorie, men tilføjet afsnit om forberedelse, spil via internettet og brug af figurer. Interesserer man sig for bordrollespil, kan man også finde viden i , som dog henvender sig til børn eller i forfatterens egen Legenden om PhønixTeksten i herværende udgave er identisk med den tidligere udgave Håndbog til bordrollespil, bortset fra at der er undladt afsnit om worldbuilding, plot og dansk rollespilshistorie, men tilføjet afsnit om forberedelse, spil via internettet og brug af figurer. Interesserer man sig for bordrollespil, kan man også finde viden i Rollespil, som dog henvender sig til børn eller i forfatterens egen .