Bøger / skønlitteratur / roman

Den litauiske forbindelse


Beskrivelse


Kim er tit i skoven og finder en dyr Mercedes ved et gammelt forladt hus. Mændene er bevæbnede og Kim beslutter sig for at grave i sagen og snart er hans eget liv i fare.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juli 2013

af

af

Stine Grabas

d. 15. juli 2013

Henvender sig til læsesvage læsere og nok især til de mandlige læsere. Forsiden lover nok mere end den kan holde, men bogen sælger sig godt med en flot fængende forside og en god bagsidetekst.

En ny letlæselig bog fra serien Læselyst med lixtal 27. Kim holder af at løbe i skoven og tage billeder. En dag møder han en kvinde, som ser mystisk ud. Kim finder senere hendes hund på gaden, og det er startskuddet til, at Kim blandes ind i en sag om menneskesmugling igangsat af den russiske mafia. Alt sammen fordi Kim var nysgerrig omkring et gammelt forladt hus ude i skoven. Han bliver taget til fange og flygter sammen med en kvinde fra Litauen, men nemt er det ikke, for skurkene ved, hvor Kim bor. En rigtig heltehistorie for de læsesvage, hvor historien til tider er lidt banal. Den indeholder alt, hvad hjertet begærer, venskab, kærlighed, spænding og voldelige bagmænd, der ikke står tilbage for noget.

I samme serie findes Spor af mord og Mord efter mord af Bugge eller Krystalnat af Munck Rasmussen. Der findes efterhånden mange spændende titler for de læsesvage, hvor denne lægger sig midt i feltet.

Udmærket bog for de læsesvage voksne eller unge. Plottet er set før, men grundet bogens indpakning skal den nok blive lånt ud. Spændende historie som nok skal tiltrække især de mandlige læsere.