Bøger / faglitteratur

Den målrettede forældresamtale : styrk dine kommunikationsevner med teamøvelser


Beskrivelse


Viser hvordan lærere og pædagoger kan forberede, bearbejde og forbedre forældresamarbejdet med teamøvelser og kollegial vejledning.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Henrik Munch Jørgensen

2007

Alle lærere og pædagoger kommer før eller siden ud for svære forældresamtaler om ubehagelige og konfliktprægede emner. Derfor er det vigtigt at være bedst muligt forberedt på håndteringen af disse samtaler, så det bedst mulige resultat kan opnås for alle involverede parter. Denne udgivelse tager fat på disse dilemmaer og henvender sig til lærere, pædagoger samt studerende indenfor de pædagogiske fag, som vil have hjælp til at opkvalificere forældresamarbejdet.

Bogen kan læses som en værktøjskasse for lærere og pædagoger med redskaber til forberedelse, bearbejdning og forbedring af forældresamarbejdet. Værktøjerne præsenteres i et meget letlæst sprog, som suppleres med nogle cases, der er med til at gøre det teoretiske stof konkret og nærværende. Bogen indeholder derudover også ideer til kollegial vejledning og forskellige teamøvelser.

Der findes andre udgivelser om forældresamarbejde og forældresamtalen, som kan læses sammen med denne udgivelse, dog uden at erstatte den. Eksempelvis den nye og aktuelle Professionelt forældresamarbejde, 2007.

En velegnet og lettilgængelig pædagogisk udgivelse, som bør stå på bibliotekernes hylde.


Undervisere.dk

Årg. 2, feb. (2008)

af

af

Helge Christiansen

Årg. 2, feb. (2008)


Børn & unge

Årg. 38, nr. 35 (2007)

af

af

Vibeke Bye Jensen

Årg. 38, nr. 35 (2007)