Bøger / faglitteratur

Den nye biavler : et kursus for begyndere


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. mar. 2015

af

af

Lone Krøgh

d. 3. mar. 2015

Den ultimative lærebog til nye biavlere.

Eigil Holm er en af dansk biavls grand old men og forfatter til blandt andet Lærebog i biavl. Den er for omfattende for nye biavlere, og derfor har han forfattet nærværende bog, som indeholder det, nye biavlere skal vide i første omgang. Den kan bruges til selvstudie og som supplement til undervisningen i de lokale biavlerforeninger. I et klart og koncist sprog fortælles der om bistader, udstyr til biavl, bierne og deres livscyklus, sundhed og sygdom, honning og honninghøst, dronningeavl, bekæmpelse af Varroa og årets gang for biavleren. Der er masser af instruktive farvefotos og tegninger til at supplere teksten, ligesom der er QR-koder til 25 korte videoer.

En meget fin og anvendelig bog for den nye biavler; jeg ville ønske, jeg havde haft den at ty til, da jeg var ny og famlende ud i biavlerkunsten!.

Ud over Eigil Holms egen autoritative Lærebog i biavlBiavl i praksisBier og honningSmagen af honning findes af lærebøger Biavl i praksis og Bier og honning. Desuden er Smagen af honning også god at få forstand afUd over Eigil Holms egen autoritative Lærebog i biavl findes af lærebøger og Bier og honning. Desuden er Smagen af honning også god at få forstand afUd over Eigil Holms egen autoritative Lærebog i biavl findes af lærebøger Biavl i praksis og . Desuden er Smagen af honning også god at få forstand afUd over Eigil Holms egen autoritative Lærebog i biavl findes af lærebøger Biavl i praksis og Bier og honning. Desuden er også god at få forstand af.