Bøger / skønlitteratur / roman

Den rebelske lady


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lady Pandora Ravenel reddes fra en uheldig situation af selveste Lord St Vincent. Uheldigvis misforstår andre situationen, og de to tvinges til at indgå ægteskab for at redde familiens ære.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. aug. 2018

af

af

Iben Jakobsen

d. 8. aug. 2018

Smukke Lady Pandora er ingen aristokratisk svigermors drøm - så vil hun blive taget godt imod da et fornuftsægteskab pludseligt er nær uundgåeligt? For fans af den erotiske genre og forfatteren.

Pandora har altid været den selvstændige og viljestærke af Ravenel søstrene. Hun har trods sin høje status planer om at leve af at udvikle brætspil og vil slet ikke have en mand i sit liv - for en mand vil eje alt hvad der var hendes. Uheldigvis kommer hun i en æreskrænkende situation, og det kræves, at hun gifter sig med skyldneren - som tilfældigvis er den mest efterspurgte bachelor i hele landet.

Bogen her bryder lidt mønstret fra de to tidligere i serien med et formelt arrangeret ægteskab, men heldigvis er der gnister mellem de to pågældende, og endnu en hed kærlighedshistorie udfolder sig. Herudover er her også en sidehistorie om konspiration og mord, hvilket tilfører bogen en del action og en rutschebane af følelser. Lykken bliver meget lyserød, men bogen er ligeså velskrevet og fængende som de foregående.

Hylderne bugner af erotisk litteratur, men primært nutidig og ofte med diverse fetishes. Kleypas skiller sig fortsat ud fra mængden med det historiske perspektiv.