Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Den sande fjende


Beskrivelse


Alo er blevet befriet for halsbåndet og flygtet fra laboratoriet på Kenowa, hvor han har været spærret inde. Nu sidder hans mor og Ava i bur, fanget og udstødt af folkene på laboratoriet, mistænkt for at være skyldige i fangeflugten.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 31. juli 2017

af

af

Lisbeth Thue Hansen

d. 31. juli 2017

Alo er befriet for halsbåndet med indbygget kamera og er flygtet fra laboratoriet, hvor han har været spærret inde. Sammen med venner er han i frihed på øen Matsu. Men hurtigt bliver øen invaderet af Zombie-krigere, der er sendt for at dræbe gruppen. Fortsat spændende læsning for alle zombie-fans fra 9 år, der har læst tidligere bind i serien "Zombie jæger - den nye verden".

Mens Alo kæmper mod zombier, kæmper Ava og deres mor mod Rådet på laboratoriet, hvor de nu er udstødt og låst inde i et lille bur. De bliver udsat for lange forhør mistænkt for at have sluppet Alo fri. Denne 4. del afslutter "Den nye verden", men Zombie-tidslinjen viser, at en fortsættelse "Zombie-krigen" er på vej . Bogens kapitler har skiftevis Alo og Ava som jeg-fortællere. Seriens kendte røde omslag viser den svære kamp mod de sultne zombier.

Nicole Boyle Rødtnes holder læseren fanget i endnu et spændende og velfortalt afsnit af "Zombie-jæger", og fans fra 9 år bliver ikke skuffede. Der er konstant fart og et hæsblæsende tempo over fortællingen. Hoveder suser i luften, hjernemasse bliver slynget omkring, bomber eksploderer, blod og splatter suser om ørerne på læseren i kampen mellem de gode og de onde. Omslag og sort/ hvide illustrationer ved teksten er med til at understøtte handlingen. Læs seriens bøger i rækkefølge for at få det hele med.

Læs også serien "Zombie city", der minder om "Zombie-jæger"-bøgerne. 1. bind er De dødes by,.