Bøger / faglitteratur / opskrifter

Den store strikkebog


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Strikkebog med en række opskrifter til hjemmet, garderoben og legeværelset. Til såvel nybegyndere som erfarne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. aug. 2018

af

af

Kirstine Hagen Thomasen

d. 22. aug. 2018

2 gode introduktioner til henholdsvis strikning og hækling, hvor nye nørklere også kan være med.

"Den store strikkebog" og "Den store hæklebog" indeholder begge en kombination af opskrifter og teori. Opskrifterne spænder vidt, idet der både er blevet plads til trøjer, huer, vanter og andet tøj til ham, hende og de små, og diverse praktiske og sjove ting til hjemmet. Teoriafsnittene medtager både helt grundlæggende teknikker og mere avancerede variationsmuligheder.

Teoriafsnittene i de to bøger er på et tilpas grundlæggende niveau til at også begyndere kan følge med, men lægger samtidig op til at man senere kan begynde at lege med teknikkerne og måske designe sine egne mønstre. Modellerne i mønsterafsnittene er ret forskelligartede i både anvendelse og teknikker, hvilket måske giver et lidt blandet udtryk. På den anden side vil de kunne fungere som et basiskatalog over mønstre som udgangspunkt for egne tilretninger. Alt i alt et par fine grundbøger for henholdsvis strikke- og hæklefolket.

De to bøger kan sammenlignes med Hæklerens store teknik- og mønsterbogPolitikens strikke- og hæklebogStrik og Politikens strikke- og hæklebog men kommer måske ikke helt på højde med StrikDe to bøger kan sammenlignes med Hæklerens store teknik- og mønsterbog og men kommer måske ikke helt på højde med StrikDe to bøger kan sammenlignes med Hæklerens store teknik- og mønsterbog og Politikens strikke- og hæklebog men kommer måske ikke helt på højde med .