Bøger / faglitteratur

Det er tid til leadership : udfold dit potentiale og skab de store resultater


Beskrivelse


En inspirerende bog om lederskab for den ambitiøse leder, med input og konkrete redskaber. For læsere af ledelseslitteratur.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. juni 2022

af

af

Hamide Kara

d. 10. juni 2022

En inspirerende bog om lederskab for den ambitiøse leder, med input og konkrete redskaber. For læsere af ledelseslitteratur.

Forfatter og ledelsesrådgiver Mogens Weinreich skriver at det gode spørgsmål er, hvad et godt lederskab egentlig er og hvordan man kan blive en endnu bedre leder. For Weinreich ligger udfordringen i, hvordan man kommer i gang og hvad der praktisk set skal til for at godt lederskab ikke hæmmes. I bogens første del er der overskrifter som "Vi er ofte i autopiloternes greb", "Hvad gør vi i hverdagen, når hånden er på kogepladen?", "Hvor vigtig er selvindsigt i vores ledergerning", "Ledergrafik" m.fl. og i anden del finder man inspirationsguide til 4 lederroller og 26 egenskaber. I første del beskrives vigtige grundelementer som er nødvendige for god ledelse, og forskellige cases som illustrerer dilemmaer man møder som leder. I anden del finder man en inspirationsguide med spørgsmål, som skal bruges til refleksion og udvikling af personligt lederskab.

En velskrevet og inspirerende ledelsesbog hvis styrke også ligger i de mange gode og lærerige cases som kan hjælpe lederskabet godt på vej. Bogen er udover at være fyldt med konkrete værktøjer og idéer til hvordan man kan styrke sin position i en virksomhed og skabe resultater, også god som arbejdsredskab til at man kan reflektere og udfolde eget potentiale som leder.

Af andre bøger om ledelse findes: Human leadershipModstillinger i ledelse og Modstillinger i ledelseAf andre bøger om ledelse findes: Human leadership og .