Bøger / faglitteratur

Det økologiske drivhus : året rundt


Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. maj 2008

af

af

Kirsten Katholm

d. 27. maj 2008

For haveejere der forbereder sig på at købe deres første drivhus. Men også en nyttig og praktisk bog om havedrivhuset for dem, der har mere erfaring med dyrkning i drivhus.

I bogens første afsnit beskrives valg og opstilling af drivhus med mange informationer og tips om konstruktion, placering og indretning. De følgende afsnit handler om vanding, gødningstyper, skadedyr, plante- og blomstervalg. Bogen giver en udførlig omtale af de enkelte planter med spiselige frugter, som ud over de kendte som tomat, agurk, m.v. også medtager melon, kiwi, abrikos, oliven, m.fl. Desuden en gennemgang af arbejdet i drivhuset inddelt efter årets måneder. Bogen slutter med adresser, litteratur og register.

Bogen er en ny og omskrevet udgave af forfatterens Det økologiske drivhus året rundt fra 2002. I denne nye bog er indholdet udvidet og opdateret, fotografierne er fornyet og layoutet er moderniseret. Der findes en del også lidt ældre litteratur om emnet, som stadig kan anvendes. Denne bog supplerer med informationer om det nyeste og det økologiske på området.

I havesæsonen er det meget populært at dyrke i havedrivhus. Derfor er det relevant med en flot, grundig og aktuel bog, der omhandler den økologiske side af emnet.


Haven

Årg. 108, nr. 9 (2008)

af

af

Bente Holm

Årg. 108, nr. 9 (2008)