Bøger / skønlitteratur til børn / molbohistorier

Det tørstige træ og andre historier om molboerne


Beskrivelse


Ti sjove og forunderlige historier om de tossede molboer på Mols.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2007

af

af

Lotte Lykke Simonsen

2007

En samling molbohistorier for mellemgruppen - de 5-10-årige. Til højtlæsning og fælles fornøjelse.

En ny samling af nogle af de kendte, lidt mere ukendte og populære molbohistorier. Bogen indeholder ti historier, hvoraf de fleste sikkert vil være kendt af flere af læserne. Men det vil i denne forbindelse blot gøre oplevelsen bedre, genkendelsens glæde. Der er mange illustratorer, der igennem tiden har illustreret disse morsomme og populære historier, og Hartmann kommer i denne udgave med i gruppen med et meget fint stykke arbejde. Det er illustrationer, der er tegnet i en flot enkelthed, men alligevel med mange sjove og finurlige detaljer. Det er illustrationer, der giver historierne den rette molbostemning og gør bogen som helhed meget appetitlig. Illustratoren er kendt som illustrator til mange letlæsningsbøger i bibliotekerne. Sproget er tilrettelagt, så det passer på den historiske tid, og så det alligevel er mundret at læse op.

Vi har rigtig mange udgaver af molbohistorier i forskellig sværhedsgrader og til forskellige målgrupper. Men denne flotte udgave vil overstråle de andre. Sidst der udkom en bog med molbohistorier til børn var De fremmede ben - og andre molbohistorier, 2001.

En fin og velillustreret oplæsningsbog i et stort format med ti sjove og underfundige molbohistorier for de 5-9-årige og deres voksne.Informationer og udgaver