Bøger / faglitteratur / gør-det-selv

Dit hus - stiger i værdi og holder længere : gør det selv. Bind 2 : Husets vigtigste reparationer


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. nov. 2012

af

af

Lars Ovesen

d. 12. nov. 2012

Særdeles velegnet for gør-det-selv manden, eller kvinden. Husejeren med mod på gør-det-selv opgaver kan ligeledes få stor hjælp. Nybegynderen kan også få en fornemmelse med de opgaver, der følger med et hus.

Bogen er en udførlig guide til gør-det-selv opgaver, der kan/skal udføres på en ejendom. Bogen oplister 48 opgaver, der enkeltvis gennemgås og udbedres. Alle reparationerne er ledsaget af fotos, der illustrerer situationen og anskueliggør hele operationen. Derudover indledes bogen med et kort afsnit, der beskriver de 12 vigtigste værktøjer, der kan forekomme ved de almindeligste reparationer. Bogen indeholder også et afsnit med titlen "reparationstips", hvor der er oplistet en lang række tips, og her har jeg faktisk lært en del nye tricks. Som afslutning på hele herligheden kommer et afsnit med reparationer, der kan udføres på max. 1 time.

Som bind 2 i flerbindsværket Dit hus - stiger i værdi og holder længere med et endnu ukendt antal bøger om gør-det-selv projekter, står den ikke alene. Se eventuelt første bind i med titlen Spar energi, fra 2012.

En særdeles glimrende gør-det-selv bog, der fungerer godt, og som henvender sig til en bred skare. Jeg kan kun anbefale den, både som bibliotekar, men også som hjemmebygger.