Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Dragens hemmelighed


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Fantasy. Skylan og hans mandskab tages til fange af deres fjender, og nu må både Torgunfolkene og deres guder kæmpe for deres liv og frihed.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. sep. 2011

af

af

Martin W Hansen

d. 2. sep. 2011

3. del af serie. Henvender sig bredt til læser af klassisk fantasy fra ca. 12 år og opefter.

Makkerparret Weis og Hickman får endnu en gang fortalt en veldrejet fantasy-fortælling. I deres nye serie forsøger de at give at give et skær af vikinger og skandinavisk mytologi, men deres egen forståelse af genren, som de så succesfuldt benyttede i Dragonlance-fortællingerne, fylder for meget, og serien ender et sted imellem de to undergenrer. Til gengæld er selve historien velfortalt og gamle som nye fans af forfatterparret vil føle sig i godt selskab. Denne gang fortælles om tiden, hvor helten Skylan og drageskibets mandskab blev taget som slaver af deres sydlige fjender. Sprogligt og udstyrsmæssigt er dette bind på linje med forfatterparrets tidligere produktion.

Denne serie ligner på alle punkter forfatternes øvrige (og ganske omfangsrige) produktion. Hvis man ønsker mere fokus på "vikingevinklen", kan Susanne Clod Pedersens Arnulf/Veulf-saga og Nancy Farmers Sølvæblernes land varmt anbefales.

Endnu et fint bind i serien, som nok primært vil henvende sig til fans af forfatterne.