Bøger / faglitteratur

Edgar Cayce om de universelle love


Beskrivelse


Gennemgang af forskellige værker om Edgar Cayces tanker om sammenhængen mellem nutiden og tidligere liv og om hvordan en forståelse af de universelle love kan medvirke til at man styrer udenom livets vankeligheder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. mar. 2011

af

af

Katja Larsen

d. 30. mar. 2011

Denne udgivelse henvender sig til læsere, der ønsker at opnå en større mening med livet.

Der er tale om et hæfte med sammendrag fra forskellige bøger om Edgar Cayce og de universelle love. Inden Edgar Cayce døde i 1945 foretog han adskillige readinger på folk, hvor han påpegede sammenhæng mellem nutid og tidligere liv, samt hvordan man selv er årsag til de udfordringer, livet byder på. Budskabet er, at hvis man lærer at forstå de universelle love, kan man nemt styre udenom livets vanskeligheder og selv skabe en bedre fremtid. Sprog og indhold er lettilgængeligt.

Som forfatteren selv skriver, er dette hæfte blevet til efter at have læst "Your life - why it is the way it is and what you can do about it" af Bruce McArthur, "Discovering your souls purpose" af Mark Thurston, "Twelve lessons in personal spirituality" af Kevin Todeschi samt filmen The secret. Forfatteren har ikke selv studeret den primære kilde, nemlig Edgar Cayces readings. Læsere vil få ligeså meget ud af at læse eller se The secret som også er baseret på de universelle love.

Budskabet om de universelle love er set i andre udgivelser og dette lille hæfte vil sikkert "forsvinde" på de fleste bibliotekshylder. Men når det er sagt, så vil nogle lånere finde det lille hæfte overskueligt og dermed lettilgængeligt.