Bøger / faglitteratur

Elskovskunst : den gyldne lotus : en lærebog


Beskrivelse


Om hvordan mennesket med udgangspunkt i taoismen kan komme i harmoni med hinanden og med et velfungerende seksualliv.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2012

af

af

Mette Fersum

d. 4. okt. 2012

En bog til folk der har lyst til at læse om eller træne seksuallivets hemmeligheder ud fra en kinesisk filosofi. Den er velegnet til både mænd og kvinder.

Forfatteren Tommy Iversen har skrevet på denne bog de sidste tyve år. Bogen har underteksten "Sangen om den gyldne lotus - en lærebog", og handler om orientens mange forskellige tilgange til den seksuelle energi. I den kinesiske elskovskunst er stemningen essentiel. Grundideen, bl.a. med udgangspunkt i taoismen er, at bringe mennesket i harmoni med hinanden og med et velfungerende kærlighedsliv, med nydelse for begge parter. Bogen er en ABC i elskovskunst skriver T.I. Han kommer rundt i alle afkroge af emnet med beskrivelser af stillinger, teknikker, øvelser og illustrationer. Bonusinfo handler om, hvordan mænd får større penis, og kvinder kan massere sig til større bryster. Man skal måske kunne "lide" ord som jadestaven, månegrotten, måneblomst, smaragder, ildorgasme og mange andre metaforer som: den hvide tiger kommer springende ind i skoven, vildhingstens galop, dragen og tigeren, kampen om perlen, den omsluttende silkesommerlarve osv. Men faktisk er det en faglig sober bog, som gør emnet meget jordnært i sin tilgang. Han får i sin bog fjernet den porno og organfiksering, der ofte ses i medierne.

Den seksuelle puls, 2007 (2.udg.) er om samme emne og med udgangspunkt i taoismen.

Hvis man er interesseret i kinesisk elskovskunst, er denne bog et udmærket bud, der på fin vis og reel måde beskriver emnet.