Bøger / faglitteratur

En bog om mirakler : sande beretninger om taknemlighed, håb og helbredelse


Beskrivelse


Personlige beretninger fra mennesker, der har oplevet mirakuløse skift i deres oplevelse af verden og har vendt kriser til velsignelser ved at forholde sig til modgang på måder, der styrker og helbreder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. maj 2013

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 8. maj 2013

Henvender sig til læsere af spirituelle alternative bøger om tro og helbredelse. Kan også formidles som en række korte fortællinger om mirakler fra virkelighedens verden.

Beretningerne i denne bog er indsamlet gennem 30 år. En af forfatterne, Siegel, har tidligere skrevet bogen Kærlighed, medicin og mirakler. Bogen består af en række personlige beretninger om mirakler, som folk har oplevet, ofte i forbindelse med alvorlig sygdom. Den er opdelt i 15 kapitler med hvert sit emne fx hverdagsmirakler, mirakelhelbredelser, bønnens kraft, kærlighedens gave. Hvert kapitel indledes og afsluttes af Siegel, der opsummerer og fremhæver det vigtige i de personlige beretninger. Det er en meget amerikansk bog, hvor Gud, engle og det spirituelle spiller en stor rolle, og en del af beretningerne er skrevet i et blomstrende sprog. Flere af skribenterne udtrykker stor taknemmelighed overfor Siegel, og hans første bog om mirakler roses og fremhæves i mange af indlæggene.

Niels Christian Hvidts Mirakler er en mere videnskabelig bog om mirakler lige som Siegels tidligere bog Kærlighed, medicin & mirakler. Til sammenligning har denne bog mere fokus på en formidling af den personlige oplevelse, så den både fremstår mere formidlende og lettilgængelig, men også mindre seriøs. Kan i indhold og form minde lidt om amerikanske tv-serier.

Lettilgængelig meget amerikansk bog indeholdende en række beretninger om personlige oplevelser af mirakler.