Bøger / faglitteratur

Energi - vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere


Beskrivelse


Præsentation af løsning, som vil skabe nye vaner, ny energi og gøre os mere tilfredse og mere produktive - på og uden for jobbet. Løsningen findes i opfyldelsen af de fire grundlæggende behov: det fysiske, det emotionelle, det mentale og det spirituelle.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. okt. 2010

af

af

Mette Fersum

d. 5. okt. 2010

Målgruppen er medarbejdere, ledere og organisationer som vil skabe nye vaner, ny energi, og gøre os mere tilfredse på arbejdspladsen.

Denne relativt store bog på 300 sider handler om at skabe energi. Vi arbejder mange timer bag et skrivebord, og vi har fokus på resultater, effektivitet, værdier, mål og merindtjening, men ifølge forfatteren bliver vi ikke bedre til vores arbejde. Vi glemmer simpelthen vores kernebehov, som er de 4 energier: de fysisk, følelsesmæssige, mentale og åndelige behov som også skal dækkes. Det er en lidt svær bog at beskrive på få linjer, men i store træk handler den om at vores arbejdsliv styrer os for meget, og at vi skal finde en rytme, hvor vi bruger flere sider af os selv/kroppen i hverdag. Bogen rummer mange indgangsvinkler, og kommer rundt om mange emner og temaer, såsom at arbejde med vanerne, at arbejde med modstand mod fornyelse, om at bevæge sig, spise, tryghed, følelser, frygt osv. Bogen indeholder desuden mange konkrete opgaver man kan gå i gang med. Således handler den om vejen til nye vaner og store resultater. Den har i øvrigt en indbydende forside og forord af Lars Kolind.

Bogen ligner Mere energi : fysisk, mentalt, spirituel, 2009.

Bogen ligner ganske mange andre titler om at få mere energi ind i hverdagen. Den er amerikansk, men alligevel er den ikke amerikaniseret i sproget. Den kommer rundt om alle de forskellige forhindringer, vi sætter op for os selv, og hvad vi kan gøre for at få den energi vi faktisk ønsker os.


Danske kommuner

Årg. 42, nr. 2 (2011)

af

af

Aase Henriksen

Årg. 42, nr. 2 (2011)