Bøger / faglitteratur / vejledninger

Englehud og flotte faste former


Beskrivelse


Beskrivelse af, hvordan man fjerner appelsinhud gennem bindevævsmassage med sugekopper kombineret med kost- og motionsråd efter metoden "spis efter din blodtype".

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. apr. 2016

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 15. apr. 2016

Læsere med interesse for udrensning og kost samt et ønske om at komme appelsinhuden til livs, får her en fin præsentation af, hvordan man kan arbejde med udrensning af bindevævet kombineret med kost- og motionsråd efter metoden "spis efter din blodtype".

Forfatteren er bindevævsmassør og har tidligere udgivet bogen Udrensning og forvandling. Denne bog er delt op i to. I første del gennemgås, hvordan man kan arbejde med udrensning af bindevævet ved hjælp af massage med sugekopper. Desuden er der kapitler om faktorer, der kan påvirke bindevævet fx kost, motion og følelser. Sidste halvdel af bogen tager udgangspunkt i metoden "spis efter din blodtype" og består af planer for hver enkelt blodtype dvs. A, B, AB og O. Hver plan indeholder råd om kost og motion. Desuden gives der råd om, hvordan en person med den pågældende blodtype bedst håndterer stress og følelser.

Seriøs og saglig fremstilling af hvordan man selv kan arbejde med udrensning af bindevævet, for derigennem at få en fast og glat hud.

Første del af bogen tager mange af de samme emner op, som forfatterens første bog Udrensning og forvandlingSpis efter din blodtype også behandler. Sidste del af bogen bygger meget på klassikeren Spis efter din blodtypeFørste del af bogen tager mange af de samme emner op, som forfatterens første bog Udrensning og forvandling også behandler. Sidste del af bogen bygger meget på klassikeren .