Bøger / faglitteratur

F.T. spaniels & retrievere : baggrund og træning fra hvalp til færdig jagthund


Beskrivelse


Få den vigtigste viden og baggrund for, hvordan en retriever eller F.T. spanielhvalp trænes op til jagthund. For både nye og erfarne jagthundeejere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. dec. 2021

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 24. dec. 2021

Få den vigtigste viden og baggrund for, hvordan en retriever eller F.T. spanielhvalp trænes op til jagthund. For både nye og erfarne jagthundeejere.

En indføring i hvad det vil sige at holde hund, hvordan man træner en jagthund, forstår hundens sind og ikke mindst får maksimalt udbytte af træningen. Bogen indledes med afsnit om hundens instinkter og sanser og herefter følger raceportrætter af spaniel og retrievere. Dernæst en række afsnit, hvor man får viden om avl, anskaffelse af hund, fodring, udstyr, grundlæggende træning og socialisering, jagttræning, hvalpe og pelspleje. Bogen er gennemillustreret med billeder af træningssituationer, udstyr mv.

Superfin og meget enkel og overskuelig indføring i basistræning og jagttræning af spaniels og retrievere. Bogen har en fin opbygning, er let at læse og forstå - og har det allervigtigste med. Med den i hånden går man ikke galt i byen.

Der er tale om en 3. udgave af F.T. spaniels & retrievereF.T. spaniels & retrievere : baggrund og træning fra hvalp til færdig jagthund, der oprindelig udkom i 2007. Den nye udgave er stort set identisk med udgaven fra 2007, : baggrund og træning fra hvalp til færdig jagthund, men der er 40 nye billeder, et par nye mindre afsnit samt et par omskrivningerDer er tale om en 3. udgave af : baggrund og træning fra hvalp til færdig jagthund, der oprindelig udkom i 2007. Den nye udgave er stort set identisk med udgaven fra 2007, : baggrund og træning fra hvalp til færdig jagthund, men der er 40 nye billeder, et par nye mindre afsnit samt et par omskrivninger.