Bøger / faglitteratur

Få det til at ske : fra intention til handling : maksimal effekt, mikrohandling


Beskrivelse


Vejledning i at optimere forandringsprojekter med øje for individet og adfærden i organisationen. Til ledere, konsulenter og lignende, der har ansvaret for forandringsprocesser i organisationer.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. nov. 2020

af

af

Stine Grabas

d. 27. nov. 2020

Vejledning i at optimere forandringsprojekter med øje for individet og adfærden i organisationen. Til ledere, konsulenter og lignende, der har ansvaret for forandringsprocesser i organisationer.

Bogen er en vejledning til, hvordan man får mere ud af forandringsprocesser ved at fokusere på at optimere betingelserne for ændring af adfærd. Bogen tager afsæt i begge sider af forandringen og ser på både individet og den organisation, hvori forandringen skal foregå. Der gives gode råd til, hvordan man får forandringen til at ske succesfuldt fra intention til handling i små som store forandringer. Kapitlerne kredser om definering af opgaven, særlige opmærksomhedspunkter ved arbejdet, teorier om adfærdsændringer, metoden "forhindringsløbet", der gennem opgaver får forandringen til at ske og endelig et kapitel med værktøjer, som faciliterer adfærdsforandringer. Bagerst er der en ord- og begrebsafklaring samt litteraturliste.

En gennemarbejdet og lettilgængelig bog om adfærd og forandringsprocesser. Man bliver taget i hånden fra start til slut i overskuelige kapitler med skemaer, illustrationer, opsummeringer, refleksionsspørgsmål og en udførlig værktøjskasse til at gå i gang med arbejdet.

Sammenlignes bedst med Jytte vender tilbageForandringer spørger ikke om lov, de kommer bareSer du mennesket?. Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare har primært fokus på forandringspsykologien. Forandringer med fokus på individet findes i Ser du mennesket?Sammenlignes bedst med Jytte vender tilbage. har primært fokus på forandringspsykologien. Forandringer med fokus på individet findes i Ser du mennesket?Sammenlignes bedst med Jytte vender tilbage. Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare har primært fokus på forandringspsykologien. Forandringer med fokus på individet findes i .