Bøger / faglitteratur / kogebøger

Få et nyt liv på 4 uger


Beskrivelse


Kostplaner for en 4 ugers periode som kan skabe en sundere livsstil med hjælp fra viden om syre/basebalancen, kostkombinering, gode spisevaner plus 30 minutters motion dagligt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 19. jan. 2009

af

af

Lene Kristiansen

d. 19. jan. 2009

Samme budskab i ny og tidssvarende indpakning med en besnærende titel og et løfte om livsstilsforandring på bare 4 uger, der nok skal sørge for efterspørgslen.

Lene Hanssons 3 trin til et sundt liv bygger på syre/basebalancen, kostkombinering, dvs. ingen proteiner og kulhydrater i samme måltid, gode spisevaner plus 30 min. motion dagligt. Foruden en lettilgængelig udredning om principperne, et yogaprogram og anbefaling af stavgang, består hovedparten af bogen af kostplaner for en 4 ugers periode. Frugt om morgenen og lette, enkle og indbydende måltider - alle flot fotograferede - frokost og aften. Overskuelige at udføre og med små info- og tipsblokke. En egentlig fornyelse er der ikke tale om, enkelte af opskrifterne kan ses i andre sammenhænge, men en nøjere sammenligning har været umulig, for LH er populær og udlånt. Bogen giver plads til egne notater, og har også lidt personlig coaching undervejs. Sidst en fyldig læserservice med LH produkter samt register.

Der er efterhånden mange bøger om at ændre kost og levevis med forbedringer på henholdsvis 8, 10 og 12 uger. LH har selv tidligere udgivet Slank og sund på 8 uger og Forny dit liv på 8 uger. Begge er udkommet i nye oplag 2008.

Flot, indbydende og også tv-eksponeret bog, med samme koncept og ny vinkel. De, der længes efter en overskuelig og hurtig vejledning til et "nyt liv", vil med bogen blive ført ved hånden og givetvis have 4 sunde uger foran sig.