Bøger / faglitteratur / øvelser

Farvel rynker : naturlig ansigtløftning - uden kniv og kemi


Beskrivelse


56 ansigtsøvelser til at opnå et mere ungdommeligt udseende ved at øge blodcirkulationen, fjerne spændinger og bekymringsrynker fra ansigtet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. apr. 2015

af

af

Jette Landberg

d. 30. apr. 2015

Lindal-metoden er et program med enkle ansigtsøvelser, en billigere og blidere metode til at opnå et mere ungdommeligt udseende. Især for kvinder, der begynder at bekymre sig om rynker, men også for mænd der her kan lære noget om afspænding og blodcirkulationens betydning for udseendet.

Lindal-metoden er forfatterens helt egen metode, der kombinerer ansigtstræning, øget blodcirkulation og bedre holdning. Hvis man fjerner spændinger og bekymringsrynker fra ansigtet, vil man blive opfattet anderledes. Bogen er systematisk opbygget med 56 øvelser efter en indledning, der illustrerer de forskellige typer rynker og henviser til de øvelser, der skal til for at fjerne dem. Vi får også en gennemgang af ansigtets anatomi og en række cirkulationsøvelser. Forfatteren har sammensat et 5 ugers program med øvelser til morgen og aften. Dorte Lindal er uddannet massør og arbejder især med naturlig ansigtsløft og behandling af spændingshovedpine på sin klinik.

Et fint alternativ til den kirurgiske ansigtsløftning, hvis man er indstillet på at bruge 10 minutter om dagen. Øvelserne er godt beskrevet og alle vist på fotos.

Catherine Pez har skrevet Ansigtsgymnastik, der også består af øvelser for ansigtsmusklerne. Lindals bog går mere i dybden, og man fornemmer, at hun ved virkelig meget om emnet.