Erindringer om at finde hjem, både bogstaveligt og i overført betydning. Tredje og sidste del af Deborah Levys erindringsværk for alle med interesse for feministisk kvalitetslitteratur.
Levy er på vej mod de 60 år og er kommet sig over sin skilsmisse. Hendes børn er blevet voksne, og hun frigøres fra sine forpligtelser. Hun benytter lejligheden til at forlade London og rejse ud i verden i litteraturens fodspor. Levy længes efter et hjem, som hun kan leve og arbejde frit i, så gennem bogen designer og redesigner hun sin drømmebolig. Drømmen og forestillingen om huset er vigtigere for hende end selve det at eje drømmehuset. Hun reflekterer over sin egen aldring, kvinders behov for at tilpasse sig og hvordan kvinder ville være, hvis mænd ikke eksisterede. De første to bøger i serien er Ting jeg ikke vil videLivets omkostninger og Livets omkostningerLevy er på vej mod de 60 år og er kommet sig over sin skilsmisse. Hendes børn er blevet voksne, og hun frigøres fra sine forpligtelser. Hun benytter lejligheden til at forlade London og rejse ud i verden i litteraturens fodspor. Levy længes efter et hjem, som hun kan leve og arbejde frit i, så gennem bogen designer og redesigner hun sin drømmebolig. Drømmen og forestillingen om huset er vigtigere for hende end selve det at eje drømmehuset. Hun reflekterer over sin egen aldring, kvinders behov for at tilpasse sig og hvordan kvinder ville være, hvis mænd ikke eksisterede. De første to bøger i serien er Ting jeg ikke vil vide og .
Endnu en gang er sproget fantastisk, og for dem der elsker referencer til andre store værker og kunstnere, er denne selvbiografi en lækkerbisken. Levy er nysgerrig, undersøgende og reflekterende, og med bogen stiller hun mange spørgsmålstegn ved kvindens plads i patriarkatet.
Til sammenligning med Levy findes Rachel Cusks Efterskælv, der også er kvalitetslitteratur om kvinderollen, skilsmisse og identitetskrise.