Bøger / faglitteratur / vejledninger

Flere veje til mandens hjerte


Beskrivelse


Inspiration til, hvordan man kommer tættere på en mand, hvad enten man lige har mødt ham eller har elsket ham i mange år.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 8. sep. 2008

af

af

Sanne Caft

d. 8. sep. 2008

Kvinde! Hvis din mand siger "Du afviser mig seksuelt" og du hører "Jeg tænker kun på sex", så er denne bog til dig. Forfatteren har skrevet en bog til "nysgerrige kvinder, der gerne vil vide mere om mænd og om, hvordan man finder den rette og kommer tættere på ham". Hvis du får irriterede himmelvendte øjne og fnidder af "bliv-klogere-på-det-andet-køn-bøger" i frisk tonefald, så smid den langt væk.

Martin Østergaard er parterapeut, foredragsholder og forfatter til bøger om samliv. Hans bog er tidstypisk med sit løsningsorienterede fokus, talesprog, personlig inddragelse af forfatterens erfaringer og viden fra egen praksis. Forsidens tegning af en rødhåret kvinde i rød sportsvogn og mærkaten med "Med 117 spørgsmål og svar" anslår stilen fint.

Østergaard har tidligere skrevet Vejen til mandens hjerte, 1999 og Vejen til kvindens hjerte, 2001. Lægger sig i strømmen af snakkende selvhjælpsbøger om parforhold.

Snakkende hjælpe-bog om mænds og kvinders forskelligheder a la Mænd er fra Mars, kvinder er fra Venus. Fokus på kvindens forståelse af mandens tankesæt, fokus på Den lille Forskel, Den første tid er for Vild, Drømmemænd og Hademænd. Med oversigtslister, øvelser og direkte tale til dig. Vil interessere kvinder, der læser hjælpeartikler i dameblade, selvhjælpsbøger o.l. Mange pointer, ikke alle lige dybsindige. En bladre/slå op i bog til veninden i det problematiske parforhold eller med en uforståelig mand. Ikke til mænd! Men tydeligt af en mandlig forfatter.


Bogmarkedet

Årg. 154, nr. 20 (2008)

af

af

Iben Danielsen

Årg. 154, nr. 20 (2008)