Bøger / faglitteratur

Forældre i nuet : sådan giver du dit barn mulighed for et autentisk, bevidst og helhjertet liv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. maj 2015

af

af

Signe Rugtved Andersen

d. 12. maj 2015

Er du åben for at udvikle dig til en mere nærværende og autentisk forælder? Så er dette bogen for dig.

Amerikanske Shefali Tsabary er klinisk psykolog, med speciale i familiedynamik og personlig udvikling. Tsabary søger i sin bog at inspirere læseren til at lade forældrerollens udfordringer være anledning til spirituel opvågnen og indsigt. Fremfor at lade vores børn være arvtagere til vores psykiske bagage, udfordrer forfatteren forestillingen om den klassiske opdragerrolle og opfordrer os til at lade vores børn være inspiration i vores egen personlige udvikling. Målet er at opnå en gensidig respektfuld og kærlig dynamik i forældre-barn relationen, hvor åbenhed, accept og empati er nøgleordene.

Velskrevet og tankevækkende bog i et interessant krydsfelt mellem emnerne opdragelse og personlig udvikling. Læseren møder en række eksempler på problematiske forældre-barn relationer, men der er ikke mange konkrete, praktiske råd at hente. Det skinner igennem, især i bogens eksempler, at forfatterens baggrund er amerikansk. Blandt bogens erklærede fans finder man blandt andet talkshow-værten Oprah Winfrey og New Age-forfatteren Eckhart Tolle.

Bogens paradigme er unikt, men der er mere inspiration til udvikling af anerkendende og kærlige forældre-barn relationer i fx Drop opdragelsenFem gange mere kærlighed! og Fem gange mere kærlighedBogens paradigme er unikt, men der er mere inspiration til udvikling af anerkendende og kærlige forældre-barn relationer i fx Drop opdragelsen! og .