Bøger / faglitteratur / erindringer

Fra pæn pige til powerprinsesse


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Lone Rasmussen (f. 1978), der er hypnoterapeut og foredragsholder, fortæller om hvad der skulle til for, at hun overkom sin usikkerhed og angst for ikke at være som alle andre. Hvert kapitel beskriver en ny situation i forfatterens liv beregnet som inspiration og selvhjælp til selv at udvikle sig.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. okt. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 13. okt. 2009

En bog til kvinder i alle aldre.

Lone Rasmussen er hypnoterapeut og foredragsholder. I Fra pæn pige til powerprinsesse fortæller hun om hvad der skulle til for, at hun overkom sin usikkerhed og angst for ikke at være som alle andre. Hvert enkelt kapitel er en ny situation i Lone Rasmussens liv. Der fortælles om alt lige fra frygten for aldrig at få veninder til da hun senere i livet oplever en abort, men heldigvis har støtten fra gode veninder, til da hun prøver tantramassage for at lære sin krop og sensualitet at kende. Læseren inviteres med ind i forfatterens indre univers. Der er plads til en del genkendelighed i de erfaringer som Lone Rasmussen gør sig og samtidig sad denne læser og tænkte at forfatteren er modig. Forhåbentlig inspireres læsere til selv at udvikle sig og ende med at være blid overfor sig selv og tænke mindre på hvad andre tænker.

Jeg kan ikke umiddelbart se at der findes andre bøger der ligner denne helt. Det er en selvhjælpsbog, men samtidig er det også beskrivelsen af en ganske almindelig ung kvinde der gennemgår en udvikling og ønsker at inspirere andre til at udvikle sig.

En virkelig inspirerende og vedkommende bog for alle kvinder der trænger til at mærke efter og finde den indre powerprinsesse frem - og hvem har ikke brug for det!.