Værkets makabre emne og dets dystre fremstillingsform peger på yndere af noir- og horrorgenren som den primære målgruppe.
Handlingen i From hell bygger på teorien om, at Jack the Ripper-mordene var led i et omfattende komplot med det ene formål at skjule, at prins Albert af Wales var far til en illegitim tronarving. De myrdede ludere var alle indviede i hemmeligheden og blev derfor koldblodigt slagtet efter ordre fra kongehuset. Plottets sammenhæng afsløres allerede i starten af beretningen, som altså ikke bruger usikkerheden om morderens identitet som motor for handlingen. I stedet kan beskrivelsen af den altdominerende lagdeling af det engelske samfund anno 1888 ses som historiens egentlige dynamo. Eddie Campbells dystre sort-hvide tuschtegninger med flittig brug af tætte skraveringer understøtter på udmærket vis indholdets krasse socialrealisme.
From hell kan måske beskrives som en social horror-fortælling; men mest af alt minder indholdet om et græsk skæbnedrama, der langsomt - i lange sekvenser endog meget langsomt! - bevæger sig mod den uundgåelige slutning.
Alene omfanget af værket vidner om forfatterparrets høje ambitionsniveau: 500 siders tegneserie, 50 siders udførlige noter med fokus på forholdet mellem facts og fiktion i beretningen samt et 25 siders tegnet efterskrift i tegneserieform. En imponerende kraftpræstation, og From hell har da også modtaget adskillige tegneseriepriser. I 2001 blev historien filmatiseret.