I London i 1865 er industrialiseringen på hastig fremmarch, og fattigdom og børnearbejde hører til dagens orden. Forældre er tvunget til at lade deres børn arbejde på fabrikkerne; men er det kun hårdt arbejde, børnene udsættes for? En grum tegneseriethriller for unge og - især - for voksne.
Hverken tegner eller forfatter har tidligere været præsenteret på dansk. Indholdet i historien formidles i en realistisk streg og en dyster farvelægning, hvor mørkebrun er den altdominerende grundfarve. Historien fortsættes og afsluttes i et kommende album.
Beretningen indledes med en offentlig hængning af en 12-årig pige, og dermed er tonen slået an. Indholdet i Mangins barske historie er sortere end sort, og der er tilsyneladende ikke meget håb for børnene i intrigen. Det er blevet sagt, at kapitalismen er en form for kannibalisme; men normalt skal udsagnet forstås symbolsk og ikke bogstaveligt. Det afsluttende bind må afsløre, om forfatterne har andet og mere på hjerte end skildringen af de fattige arbejderbørns usle kår som en lang optakt til det første binds afsluttende chokeffekter.
Kulisserne for handlingen er de samme som i Charles Dickens romaner og i Djians og Legrands Huset med de blå gardinerFrom hell; men stemningen i Mangins og Duprés thriller har nok mere til fælles med stemningen i Alan Moores sociale horror-fortælling From hellKulisserne for handlingen er de samme som i Charles Dickens romaner og i Djians og Legrands Huset med de blå gardiner; men stemningen i Mangins og Duprés thriller har nok mere til fælles med stemningen i Alan Moores sociale horror-fortælling .