Bøger / faglitteratur

Fuck it, ship it : 69 digitale muligheder du kan bruge i dag - og implementere i morgen


Beskrivelse


Virksomheder og organisationer misser de fleste digitale muligheder, som er lige foran dem, fordi de er fortabt i fremtiden og glemmer nutiden. De taler om kunstig intelligens og bitcoins, men overser de helt oplagte muligheder, der kan gøre gavn for dem i dag. Denne bog indeholder 69 eksempler på, hvordan det digitale kan gøre dit arbejde og din organisation endnu bedre. Alle eksempler i bogen kan tages i anvendelse med det samme og kræver oftest en ganske minimal investering.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2018

af

af

Carsten Güllich-Nørby

d. 17. sep. 2018

Stine Mølgaard og Jacob Bøtter inspirerer dig som arbejder med digitale muligheder med ikke mindre end 69 eksempler på, hvordan du trimmer din virksomhed eller organisation digitalt. Ansæt fx en "botsekretær" eller flyv med en drone!.

At være nysgerrig er et nøgleord Stig Kirk Ørskov, Adm. direktør for JP/Politikens Hus, betoner i sit forord, hvor han også skriver: "At blive udsat for Stines og Jacobs bombardement af gode idéer er en berusende påmindelse om glæden ved at mærke sin nysgerrighed. At mærke det boble." De to forfattere lister 69 eksempler på digitale muligheder som de skriver: "du kan bruge i dag - og implementere i morgen". Bogen starter med et manifest fra forfatterne, hvor de opstiller 10 principper, de tror på, for at løfte en organisation digitalt. Der er fx et princip om "tilgængelighed", et princip om at "eksperimentere" og et princip om at lære nyt: "Vi tror på, at vi alle skal lære noget nyt hver dag. Vi skal give plads til mere nysgerrighed og kreativitet og droppe forudindtagne holdninger." Et eksempel fra de 69 digitale muligheder, alle afprøvet af forfatterne, er "Hellosign", hvor alle underskrifter er gjort digitale. Et andet eksempel er "Airtable", som er et gratis regneark, der iflg. forfatterne giver Excel baghjul. Der er links til de forskellige eksempler, så du selv kan afprøve.

Praktisk anvendelig guide med digitale muligheder som kan afprøves med det samme.

Om digitale muligheder fx også Digital transformation.


Jyllands-posten

d. 13. okt. 2018

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 13. okt. 2018


Børsen

d. 8. nov. 2018

af

af

Henrik Ørholst

d. 8. nov. 2018