Bøger / faglitteratur

Gådefulde engle : beretninger fra det virkelige liv og metoder til at komme tættere på dine skytsengle


Beskrivelse


Gennem beretninger, englehemmeligheder, bekræftelser og øvelser guides læseren i kontakt med sine skytsengle.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 22. maj 2014

af

af

Alma Lind Jensen

d. 22. maj 2014

For det spirituelt og alternativt søgende publikum. Bogen kan læses af nybegynderen såvel som den mere drevne engleforsker.

Jacky Newcomb er engelsk engleekspert med adskillige bogtitler bag sig. Her oversættes hun for første gang til dansk. For folk, der er fortrolige med engle i new age-forstand, er det kendt viden, at man kan samarbejde med engle indenfor forskellige områder, at de kan beskytte én, at man kan kommunikere med dem samt at man har sin egen skytsengel, som man kan opnå en stærk kontakt med. Bogen nærmer sig engleplanet på flere forskellige måder: dels gennem beretninger fra det virkelige liv, englehemmeligheder, bekræftelser og øvelser. Alt sammen med henblik på at bringe læseren nærmere i kontakt med egne engle. Man kan læse bogen fra ende til anden og derefter vælge ud, hvilke afsnit man vil arbejde videre med. Eller man kan læse på må og få efter forgodtbefindende. Bogen er delt op i mange små afsnit, hvilket gør tilegnelsen lettere, ligesom den er krydret med mange illustrationer af englesymboler, fjer, blomster mv.

Bogen minder om visse andre titler i den efterhånden omfattende alternative englelitteratur. Englehviskeren, Englenes hemmeligheder og Mød din skytsengel er eksempler. Mens fx Englen i dig har en mere "avanceret" målgruppe.

En rigtig appetitlig englebog, der først og fremmest fordrer positiv nysgerrighed fra sin læser.