Bogen henvender sig til journalister og andre, der fagligt beskæftiger sig med medieproduktion samt til læsere, der er interesserede i mediehistorie og medieforhold og selvfølgelig til læsere af biografier om og af kendte personer. Også for interesserede i ledelse i store (offentlige) organisationer.
CSN var en markant generaldirektør i Danmarks Radio i 10 år fra 1994-2004 og den første chef, der blev ansat udefra. Perioden bød på store omvæltninger for den oprindelige monopolinstitution. CSN skriver meget åbenhjertigt og underholdende om det store og komplicerede arbejde med at omstille DR i forhold til den nye konkurrent TV2 og om DR's egne satsninger med oprettelsen af de nye kanaler DR2, digital radio og etableringen af DR's internetportal samt planlægningen af det stærkt omdiskutererede ørestadsbyggeri. Men det der her ved udgivelsen har påkaldt sig størst opmærksomhed er vilkårene omkring den politiske indblanding helt op på ministerniveau i detaljerede forhold, som CSN og andre DR-chefer må leve med. Derudover når Nissen, der hele tiden førte dagbogsoptegnelser, også rundt om de komplicerede samarbejdsforhold i et stærkt "fagforeningsstyret" hus.
Stof om Danmarks Radio og om personer med tilknytning til DR findes flere steder. Senest er bl.a. udkommet de to fortrinlige bøger af Mogens Vemmer Fjernsyn for dig og Kjeld Koplev Journalist på trods. Begge omhandler både personlige og organisatoriske forhold i DR.
Yderst velskrevet og underholdende beretning om livet som topchef for det DR, som alle har en mening om - ikke mindst politikerne. Fremstillingen er selvfølgelig præget af CSN's egne analyser og synsvinkler. Den har ikke overraskende givet anledning til debat og giver et sjældent og - virker det som - oprigtigt indblik i vilkårene for at lede en så højt profileret virksomhed med så meget og konstant fokus fra alle sider i samfundet.