Bogen vil tale dels til den generation og det segment, den aktuelt beskriver, men den er også et tidsdokument og -signalement af en tid og nogle fænomener, der påvirker os som mennesker. Derfor vil også sociologer og antropologer være at finde i en potentiel læserskare.
Forfatteren har tidligere udgivet to blogromaner. Formen, der er anvendt i bogen her, kan karakteriseres som en samling klummer. Bogens forfatter er hovedpersonen, der øser ud af erfaringer fra sit eget liv, men hvor hun står og betragter det fra et eksternt perspektiv. Hun indkredser sin egen generation, der har en konstant sult efter mere, efter alt det, der måske er på den anden side, alt det der nødvendigvis må blive valgt fra, når man vælger noget til. Det er temaer som kærlighed, børn, sociale netværk, udseendet, karrieren, drømmen om succes på alle fronter. Rastløsheden og tomheden lurer, og hun introducerer begrebet glippofobi, angsten for at gå glip af noget. Hun er en glimrende skribent, der spidder sig selv og egen generation på en kærligt-humoristisk måde. Bogen er illustreret med stregtegninger i Nikoline Werdelin-stilen. Bogen har allerede fået megen mediedækning, men det vil formodentlig være en bog, der vil have en kort levetid og interesse.
Placerer sig mellem den morsomme del af chick-lit genren og Emilia van Hauens Farvel egofest og goddag til formål og fællesskaber, 2009.
En humoristisk samling af klummer, der karakteriserer gruppen af nutidens kvinder mellem 25 og 35, der jager efter lykken.